Praktisk

Alle unge mellem 15 og 25 år er velkomne på ROD. Det er ligegyldigt om du aldrig har spillet folkemusik før, eller om du har spillet hele dit liv. Du behøver ikke at kunne noget – du skal bare have lysten til at lære verdenen af folkemusik at kende! Hvis du er uden for aldersgrænsen, men gerne vil være med, har vi altid brug for frivillige i køkkenet og i baren. Hvis du har lyst til at være frivillig, så skriv til Andreas.

Pris

Prisen for ROD2017 er 1.150,00 kr (1.250,00 kr hvis du også bestilte en t-shirt).

Beløbet skal overføres til os inden den 15. marts, på følgende konto:

Reg: 5357
Konto: 0247347
IBAN: DK9353570000247347
Swift: ALBADKKK

Det er praktisk at medbringe kontanter til køb af drikkelse, øl og snacks. Drikkevarer og snacks er at købet til favorable priser. Du kan ikke betale med kort på ROD, men der findes en hæveautomat i nærheden.

Tider

ROD begynder lørdag den 8. april og slutter fredag den 14. april om eftermiddagen. Mere præcise tidspunkter vil blive sendt ud i deltagerberevet.

Adressen

ROD2017 finder sted på Tønder Gymnasium, Astronom Hansensgade 9, 6270 Tønder – se google maps her.

Hvad får jeg?

  • En uge med 175 andre unge musikere samt et stort antal frivillige
  • Gruppespil og storspil med undervisning og vejledning af vores instruktører
  • Mange spændende workshops
  • Koncert med et hemmeligt band
  • Kost og logi i 7 dage (medbring eget sovegrej)
  • En digital optagelse af den afsluttende ROD-koncert, hvor vi optræder med alt det, vi lærer på stævnet
  • Nodehæfte med den musik, vi lærer og spiller på stævnet
  • Del i et fantastisk netværk og familie af unge folkemusikere fra hele landet (og resten af verden)
  • Mulighed for at deltage og optræde på adskillige folkemusik-festivaler i løbet af hele 2017

Maden

I år har ROD igen hyret Oliver Lind Olrik som køkkenchef.

Oliver har lige fra barnsbens interesseret sig for smagssammensætninger, og denne interesse har udviklet sig til en uddannelse som ernæringsassistent. Det er vigtigt for ham når han laver mad, at det gøres med omtanke for miljøet, med gode, velsmagende råvarer, og fra bunden.

Med hans baggrund som ernæringsassistent er det også vigtigt at maden indeholder den rette næring. Han laver vegetarisk mad når han laver mad til sig selv, men på arbejdet også kødretter, så han har erfaring med begge dele. At gøre andre glade med mad, gør efter Olivers udsagn ham selv glad, og han søger inspiration i alle verdens hjørner.

Køkkenfrivillig

Vores kok vil gerne arbejde med frivillige i køkkenet. Hvis du er interesseret i at være en del af stævnet som køkkenfrivillig, så send en mail til Andreas. Så får du billet til stævnet kvit og frit mod at arbejde i køkkenet. Vi håber at se dig!

Må man komme som gæst?

Ja – alle aldre er velkomne. Vi frabeder os dog gæster om lørdagen og gør opmærksom på at man højest kan overnatte to nætter. Ønsker man at gæste ROD i længere tid, har man mulighed for at yde en frivilligindsats i køkkenet – se foroven.

Det koster 200,00 kr pr døgn at være gæst, og man skal kontakte os mindst en dag inden man ankommer. Prisen dækker over måltiderne, samt den afgift vi skal betale til skolen.