Velkommen til siden

31. oktober 2012 af Kamil Dzielinski

Velkommen til ROD2013s nye side! Først og fremmest det vigtigste: det næste ROD kommer til at finde sted fra den 22. til den 28. marts 2013 på Vestermarkskolen i Vester Skerninge — se mere under praktisk.

Der arbejdes i arbejdsgruppen på højtryk for at skabe det bedste ROD muligt, og mange ting er endnu ikke på plads, men vi kan allerede nu løfte sløret for mange detaljer.

Tilmeldingsproceduren er allerede på plads. Vi udbyder 125 pladser på ROD2013, og de er fordelt på 3 tilmeldingsrunder. Den første begynder, som sidste år, ved nytår. Læs mere om tilmeldingen.
Det er vigtigt at pointere at der bliver 7-dages betalingsfrist i år.

ROD bliver en dag kortere end sidste år, 6 dage i alt, da vi vurderer at 7 dage i 2012 alligevel var for langt.

Vestermarkskolen skole føles perfekt til ROD, og vi glæder os meget til at bruge den. Du kan se mere under transport.

Vi har genintroduceret jamnoder, en samling af jam-tunes der er lige til at øve på, så du kan være med til jammet.

Reglerne for gæster er ændret i år. Alle er selvfølgeligt fortsat velkomne, men vi vil frabede os gæsterne før søndagen. Læs mere om at være gæst.

Vi arbejder på højtryk for at få det på plads, men vi har endnu ikke fastsat prisen for ROD2013. I 2012 kostede stævnet 950 DKK, og det er sandsynligt at det bliver dyrere til næste ROD.

Slutteligt, den 12. januar 2013 arrangerer vi i Studenterhuset i København ROD Fest-i-hval — en dag med bands, jam og ægte ROD-hygge. Vi håber at du vil være med der!

Vi glæder os til at se dig på ROD2013!

Du bruger en forældet eller handicappet internet-browser. For at opleve et bedre internet, opdatér den.Denne hjemmeside vil sandsynligvis ikke blive vist korrekt.