Hvad er ROD

ROD er et folkemusikstævne og kursus for alle unge mellem 15 og 25 år.

På stævnet vil du finde lige mængder af nybegyndere, helt uden kendskab til folkemusikken, og garvede musikere, nogle af dem med egne bands. Det der forener os alle er kærligheden til musikken og lysten til at spille og udleve den sammen i fællesskab!

Som deltager bliver du placeret i en gruppe på en 10 stykker. Sammen skal I, som band, arrangere og øve et par numre, på baggrund af de ideer, melodier og sange I hver især har medbragt hjemmefra.

Der vil også være storspil ved årets instruktører, hvor alle deltagere på stævnet spiller sammen i ét kæmpe orkester.

Resultaterne af både gruppe- og storspil vil blive opført på den store afslutningskoncert onsdag aften. I løbet af ugen vil der desuden være forskellige værksteder i relevante emner (sidste ROD var det blandt andet dans, ballade-sang, spillemandsmusik med flere.)

Efter dagens program er der dømt fri leg med mulighed for at hygge sig med de øvrige deltagere, danse, være med i jams og feste til langt ud på natten.

Selvom vi kan være, og faktisk har været kendt for at være en vild flok skøre mennesker, er RODs første og fremmeste mål at gøre alle komfortable og accepterede. Så vær ikke bange for at komme med, hvis du tror, du er anderledes. Det er vi allesammen.

Har du lyst til at lege med og blive en del af ROD-familien? Så glæder vi os til at møde dig i påsken!

Hvis du vil lære lidt mere om RODs historie kan du læse vores sammenfatning.

Du bruger en forældet eller handicappet internet-browser. For at opleve et bedre internet, opdatér den.Denne hjemmeside vil sandsynligvis ikke blive vist korrekt.