Instruktører

Ian Stephenson

Ian er en musiker, komponist & Recording Ingeniør fra det nordlige England. Han er bedst kendt som guitarist i Kan, Baltic Crossing og Andy May Trio, hans kontemporære kor arrangementer af folkesange, og som diregent for ungdomsensemblet Folkestra.

Læs mere om Ian på hans hjemmeside.

Johanna Juhola

Johanna er en virtuos accordion spiller bosat i Helsinki. Hun komponerer musik der er inspireret af finsk folkemusik, tango, elektronisk musik, historier og visuelle indtryk. Johanna har to bands, der spiller hendes kompositioner, Johanna Juhola Reaktori og Johanna Juhola Trio. Hun spiller også med andre bands: Tango Orchestra Unto, Duo Milla Viljamaa & Johanna Juhola samt Las Chicas del Tango og Timo Alakotila & Johanna Juhola. Hun har udgivet fire solo albums, og skriver musik til teater, film og dans.

Læs mere om Johanna på hendes hjemmeside.

Daniel Reid

Daniel er en af Sveriges banebrydende folkemusik-saxofonister. Han er en alsidig musiker med en klassisk baggrund han føler sig hjemme både som solist til en strygekvartet, i verdensbands eller som musikalsk diregent for teatre. Daniel underviser på Royal College of Music i Stockholm og kan findes på scenen blandt disse bands: Folk All-in Band, duo med Emma Reid, Nybyggnan og Golbang.

Læs mere om Daniel på hans hjemmeside.

Folk All-in Band’s hjemmeside

Nybyggnan’s hjemmeside

Golbang’s hjemmeside

Hal Parfitt-Murray

Hal er en skotsk / australsk musiker, komponist og hobby fly-designer. Han er bedst kendt for sit arbejde i Basco, men også med den svenske sangerinde Sofie Livebrant, og med den danske pianist Nikolaj Busk.

Hal er gift og har to børn, en lille bil og en kæmpe cykel, han bor i Trekroner, Danmark. Hans yndlingsfarve er mørkerød, men han kan også lide mørkeblå.

Basco’s hjemmeside

Sofie Livebrant’s hjemmeside