Information om ROD 2020

Tid og Sted

ROD 2020 vil blive afholdt i påsken fra lørdag d. 4 april til fredag d. 10 april 2020. Det kommer til at foregå på Knivholt Hovedgaard, Hjørringvej 180, 9900 Frederikshavn.

Herregården ligger i udkandten af Frederikshavn i smukke naturomgivelser, så der vil både være plads til og mulighed for at gå ture i skoven og/eller leje trolde.

Kok

Gustav er fra København og har selv været tidligere deltager på ROD. Han er en utroligt dygtig kok og nærer en dyb passion til madlavning – og han glæder sig helt vildt til at lave mad til jer alle sammen!

Vi er så ovenud glade for, at Gustav er vores kok på ROD 2020!!

Søvn

På Knivholdt vil alle deltagerne i år sove i vestre lade på Knivholdt Hovedgård, hvor der vil være rigelig plads til alle deltagerne. De frivillige vil sove i et seperat lokale i stuehuset.

I år vil der også være mulighed for at sove udendørs, da Knivholdt både giver mulighed for at medbringe telt og at sove i shelter. Alle kan sove i shelterne, hvis de har lyst. Da shelterne er offentlig, og derfor ikke kun for deltagerne på ROD, skal man fjerne sit sovegrej om morgenen, da alle skal have chancen for at bruge dem.

Derudover har ROD også teltpladser i år. Der er plads til mindst 10 telte, så vi beder venligst de, som tager telt med, om at skrive til arbejdsgruppen, så vi ved, hvor mange der gør dette. Vi ser selvfølgelig hellere end gerne, at man sover flere i samme telt.