Information om ROD 2020

Tid og Sted

ROD 2020 vil blive afholdt i påsken fra lørdag d. 4 april til fredag d. 10 april 2020. Det kommer til at foregå på Knivholt Hovedgaard, Hjørringvej 180, 9900 Frederikshavn.

Herregården ligger i udkandten af Frederikshavn i smukke naturomgivelser, så der vil både være plads til og mulighed for at gå ture i skoven og/eller lege trolde.

Den 4. april vil der gå bus fra både København, Odense og Aarhus til stævnet, til en pris der overgår alt andet offentlig transport. Så hvis økonomien til en togbillet ikke rækker så frygt ej, ROD’s placering skal ikke stoppe nogen fra at komme på stævnet.

Kok

Kokken på ROD 2020 vil blive offentliggjort senere.

Søvn

På Knivholdt vil alle deltagerne i år sove i vestre lade på Knivholdt Hovedgård, hvor der vil være rigelig plads til alle deltagerne. De frivillige vil sove i et seperat lokale i stuehuset.

I år vil der også være mulighed for at sove udendøre, da Knivholdt både giver mulighed for at medbringe telt og at sove i shelter. Alle kan sove i shelterne, hvis de har lyst. Da shelterne er offentlige, og derfor ikke kun for deltagerne på ROD, skal man fjerne sit sovegrej om morgenen, da alle skal have chancen for at bruge dem.

Derudover har ROD også teltpladser i år. Der er plads til mindst 10 telte, så vi beder venligst de, som tager telt med, om at skrive til arbejdsgruppen eller til thomas.t@rodfolk.dk, så vi ved hvor mange der kommer med telt.