Tilmelding

Tredje tilmeldingsrunde for deltagerer er åben! Klik her for at tildmelde dig!

Hvis du gerne vil være frivillig skal du rulle længere ned.

Tilmelding som deltager

Tilmelding til ROD 2020 som deltager åbner d. 1. januar 2020 kl. 12:00. I år kommer betalingen til at foregå med kreditkort gennem en ekstern eventside. Det betyder, at man betaler for stævnet med det samme, og at der ikke skal laves nogen bankoverførsel. Efter du er tilmeldt, vil du modtage en mail med en række praktiske spørgsmål, som skal udfyldes hurtigst muligt.

Pris som deltager

ROD 2020 kommer til at koste 1250DKK, så du kan godt begynde at spare op. Inkluderet i prisen er:

– Instruktion af professionelle musikere

– Overnatning i sovesal på gården

– Tre måltider om dagen

– Gratis kaffe og te

– Workshops

– To eller tre koncerter med professionelle bands

Tilmelding som frivillig

Som frivillig er det gratis at komme på ROD (deltagerprisen er 1250kr). De primære arbejdsopgaver er at hjælpe til i køkkenet under kyndig ledelse af vores professionelle kok, samt stå i bar.

Man har en 6-8timersvagt hver dag i løbet af stævnet, og resten af tiden har man fri til at deltage i stævnets undervisning fra vores instruktører, workshops og alt det andet fantastiske, som stævnet har at byde på!

Ved tilmelding kan man ønske vagttype, tidspunkt og hvem man gerne vil arbejde sammen med, og vi vil gøre vores bedste for, at alle får deres ønsker opfyldt.

For at blive bekræftet som frivillig skal du indbetale et dipositum på 100 kr. til ROD. Under stævnet kan du få dine 100 kr. tilbage, enten i form af et barkort eller et medlemsskab i foreningen ROD. Som medlem af foreningen ROD har du ret til at tale og stemme på foreningens generalforsamlinger.

OBS! Ifølge ROD’s vedtægter kan man kun være medlem i Foreningen ROD, hvis man er mellem 15 og 25 år.

Der er i år 55 frivilligpladser.

Tilmeld dig som frivillig her!

Tilmelding som gæst

Du er velkommen som gæst på ROD fra søndag d. 5. april, altså på stævnets anden dag. Som gæst må du meget gerne deltage i workshops og storspil, og du skal selv medbringe sovegrej (madras og sovepose m.v.). Hver dag har vi et begrænset antal gæstepladser (ca. 20 pladser), og dette antal er lidt højere på stævnets Jubilæumsdag d. 7. april.Som gæst kan du højst være på stævnet i 2 døgn. Du køber en billet for hvert enkelt døgn, som du er på stævnet. Prisen som gæst per døgn er 250 dkk.

DU MÅ MAX KØBE 2 GÆSTEBILLETTER

Hvis du fx køber en gæstebillet til ROD d. 5. april, så må du ankomme på stævnet d. 5. april fra kl. 10 og skal gå fra stævnet senest kl. 10 d. 6. april. Billetten er inkl. frokost, aftensmad, natmad og morgenmad (i nævnte rækkefølge). Med udgangspunkt i førnævnte eksempel er der frokost, aftensmad og natmad d. 5 og morgenmad d. 6. Husk, at du MAX må købe to gæstebilletter til ROD.

OBS! UNDTAGELSE! Der er 2 undtagelser til 2-døgnsreglen.

1) Du må gerne købe billet til Jubilæumsdagen (d. 7. april), selvom du har købt 2 billetter i forvejen.

2) Du må gerne komme som gæst og høre afslutningskoncerten for gruppe- og storspil (torsdag d. 9.), selvom du har købt 2 billetter i forvejen. Du må dog ikke blive efter koncerterne om aftenen for at feste og overnatte, hvis du allerede har købt til 2 andre dage.

Bemærk: Du skal selv købe din egen billet, og du må altså ikke købe på vegne af andre. Den mail, som du angiver i tilmeldingen, skal altså være din egen, så vi kan se, at netop du har tilmeldt dig.

Tilmeld dig som gæst her!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her gemmer jeg sætninger!:

OBS! Tilmelding for frivillige er lukket i denne omgang!