Tilmelding

Anden tilmeldingsrunde er åben! Klik her for at tildmelde dig!

Pris

ROD 2020 kommer til at koste 1250DKK, så du kan godt begynde at spare op. Inkluderet i prisen er:

– Instruktion af professionelle musikere

– Overnatning i sovesal på gården

– Tre måltider om dagen

– Gratis kaffe og te

– Workshops

– To eller tre koncerter med professionelle bands

Tilmelding som deltager

Tilmelding til ROD 2020 som deltager åbner d. 1. januar 2020 kl. 12:00. I år kommer betalingen til at foregå med kreditkort gennem en ekstern eventside. Det betyder, at man betaler for stævnet med det samme, og at der ikke skal laves nogen bankoverførsel. Efter du er tilmeldt, vil du modtage en mail med en række praktiske spørgsmål, som skal udfyldes hurtigst muligt.

Tilmelding til ROD 2020 som frivillig åbner en eller anden dag i fremtiden! information vil følge på vores facebookside og på mail.

Tilmelding som frivillig

Som frivillig er det gratis at komme på ROD (deltagerprisen er 1250kr). De primære arbejdsopgaver er at hjælpe til i køkkenet under kyndig ledelse af vores professionelle kok, samt stå i bar.

Man har en 6-timersvagt hver dag i løbet af stævnet, og resten af tiden har man fri til at deltage i stævnets undervisning fra vores instruktører, workshops og alt det andet fantastiske, som stævnet har at byde på!

Ved tilmelding kan man ønske vagttype, tidspunkt og hvem man gerne vil arbejde sammen med, og vi vil gøre vores bedste for, at alle får deres ønsker opfyldt.

Der er i år 55 frivilligpladser.

Tilmelding som frivillig åbner på et senere tidspunkt.