Praktisk information for ROD 2021

Tid og Sted

ROD 2021 vil blive afholdt i påsken fra Tirsdag d. 27 Juli kl. 15 til Søndag d. 1 August 2021 kl. 16. Det kommer til at foregå på Makvärket, Teglværksvej 30, 4420 Regstrup.

Makvärket er et gammelt teglværk belligende ved Knapstrup Gods i smukke naturomgivelser, så der vil både være plads til og mulighed for at gå ture i skoven og/eller lege trolde.

Transport

I år bliver der for få deltagere til at ROD kan arrangere fælles tranport. Det mest nærliggende er at tage bus eller tog til Knapstrup, hvor er ca. 1,5 km gåtur til Makvärket.

Størrelse

Normalt variere størrelsen på stævnet ROD. I det sidste årti har antallet af deltagere været støt stigende, hvor det i 2017 kom op dets højeste antal med 170 deltagere udover frivillige, gæster & instruktøre ect.

Set i lyset af den igangværende pandemi har arbejdgruppen gennemtænkt mulighederne for næste års stævne. For at imødekomme et eventuelt forsamlingsforbud på max 50 mennesker har arbejdsgruppen besluttet at afholde ROD 2021 med i alt 50 personer, hvoraf ca. 25 af disse er deltagere. Derudover vil stævnet blive en dag kortere. Så stævnets længde bliver hermed 5 dage i stedet for de vanlige 6 dage.

Det er et noget mindre ROD vi kommer til at se i år. Arbejdsgruppens allerstørste ønske er at kunne afholde et stævne og holde det kontinuerligt, så vi kan viderbringe dets traditionener til næste generation.

Kok

Kokken på ROD 2021 vil blive offentliggjort senere.

Søvn

På Makvärket vil alle deltagerne og frivillige i år sove fordelt ud i 5 lokaler, hvor der vil være mulighed for at benytte sig af Makvärkets egne senge, har man ikke lyst til det, er man velkommen til at medbringe egen madras. Under alle omstændigheder skal man selv medbringe sengetøj, sovepose og puder.

I år vil der også være mulighed for at sove udendøre, da Makvärket har frie åbne græsarealer hvor man gerne må slå eget telt op.